Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
W3C

W3C

Het World Wide Web Consortium (W3C) is als een wereldwijde club die regels maakt voor hoe het internet werkt. Deze club werd in 1994 opgericht door Tim Berners-Lee, de man die het internet heeft uitgevonden. De club heeft leden uit allerlei verschillende landen en achtergronden, zoals overheden, bedrijven en scholen.

Het belangrijkste doel van de W3C-club is om ervoor te zorgen dat het internet blijft groeien en dat verschillende onderdelen van het internet goed met elkaar kunnen samenwerken. Om dit te doen, maken ze richtlijnen voor hoe websites en andere dingen op het internet gemaakt moeten worden. Ze hebben bijvoorbeeld regels voor HTML, CSS en XML, dit zijn de ‘talen’ die computers gebruiken om websites te maken en te laten werken.

De W3C-club heeft ook een aantal handige dingen voor mensen die websites maken. Ze hebben bijvoorbeeld checkers die kunnen controleren of een website goed is gemaakt, lessen om mensen te leren hoe ze websites kunnen maken en verzamelingen van code die mensen kunnen gebruiken om hun websites te maken. Deze dingen kunnen mensen helpen om betere websites te maken die fijner zijn voor mensen om te gebruiken.

Naast het maken van regels voor het internet, probeert de W3C-club ook te helpen om het internet beter te maken voor iedereen. Ze proberen ervoor te zorgen dat het internet een plek is waar mensen nieuwe dingen kunnen leren, kunnen innoveren en positieve veranderingen in de wereld kunnen maken. Ze doen dit door samen te werken met andere groepen, door programma’s te maken en door evenementen te organiseren.

Samenvattend is de W3C-club een hele belangrijke club voor het internet. Ze helpen om het internet beter te maken en om ervoor te zorgen dat verschillende delen van het internet goed met elkaar kunnen samenwerken. Ze doen dit door regels te maken voor hoe het internet werkt en door mensen te helpen om betere websites te maken. Ook proberen ze het internet een betere plek te maken voor iedereen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.