Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
URL rating

URL rating

De URL-beoordeling (UR) is een soort score die de tool Ahrefs geeft aan elke webpagina. Het geeft aan hoe sterk en betrouwbaar de webpagina is. Dit wordt berekend door te kijken naar hoeveel en hoe goede ‘terugverwijzingen’ een webpagina heeft. Dit is belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), wat een manier is om ervoor te zorgen dat een webpagina hoger verschijnt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Terugverwijzingen zijn eigenlijk gewoon links op andere websites die naar jouw webpagina leiden. Ze zijn belangrijk voor SEO omdat ze laten zien dat jouw webpagina nuttig en relevant is. Dit kan helpen om de webpagina hoger in de zoekresultaten te krijgen.

Bij het berekenen van de UR-score van een webpagina wordt gekeken naar hoeveel en hoe goede de terugverwijzingen zijn. Een webpagina met veel goede terugverwijzingen krijgt een hogere UR-score. Een webpagina met minder goede of weinig terugverwijzingen krijgt een lagere UR-score.

Naast het aantal en de kwaliteit van de terugverwijzingen, kijkt Ahrefs ook naar andere dingen bij het berekenen van de UR-score van een webpagina. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoe betrouwbaar en relevant de websites zijn die naar jouw webpagina linken, en hoe relevant de tekst is die in de link wordt gebruikt.

Over het algemeen is de UR-score erg belangrijk voor bedrijven die hun SEO willen verbeteren. Door te kijken naar de UR-score van hun webpagina’s, kunnen bedrijven zien waar ze kansen hebben om meer of betere terugverwijzingen te krijgen. Dit kan hen helpen om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.