Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Trust flow (TF)

Trust flow (TF)

Trust Flow (TF), oftewel ‘Vertrouwensstroom’, is een soort score die het programma ‘Majestic SEO’ gebruikt om te meten hoe betrouwbaar en goed een website is. Deze score wordt bepaald door te kijken hoeveel andere websites naar deze website verwijzen en hoe goed deze andere websites zelf zijn. Een website met een hoge TF-score wordt gezien als meer betrouwbaar en belangrijk dan een website met een lage score.

Majestic SEO is een populair programma dat wordt gebruikt door mensen die professioneel websites verbeteren (SEO-professionals) en mensen die zich bezighouden met online marketing. Met dit programma kunnen ze zien hoe een website het doet en hoe ze deze beter kunnen laten scoren in zoekmachines zoals Google. Majestic SEO heeft ook andere scores, zoals Citation Flow (CF), die meet hoeveel andere websites naar de website verwijzen, en Domain Authority (DA), die kijkt hoe sterk en betrouwbaar het webadres van een website is.

De TF-score wordt berekend aan de hand van verschillende dingen, zoals het aantal en de kwaliteit van de websites die naar een webadres verwijzen, hoe goed en betrouwbaar die websites zelf zijn, en of de verwijzingen passen bij de inhoud op de website waar ze naartoe wijzen. Verwijzingen van goede, belangrijke websites zijn waardevoller en tellen zwaarder mee voor de TF-score.

Er zijn verschillende manieren om de TF-score van een website beter te maken:

Maak goede, nuttige informatie die mensen willen delen en waar andere websites naar willen verwijzen;
Zorg dat betrouwbare, belangrijke websites naar jouw website verwijzen;
Houd in de gaten welke websites naar jouw website verwijzen en zorg dat je geen verwijzingen hebt van slechte of spam-achtige websites;

Zorg dat je online een goede reputatie hebt, bijvoorbeeld met een mooie website en goede profielen op sociale media.

Kortom, de ‘Vertrouwensstroom’ is een handige score die het programma ‘Majestic SEO’ gebruikt om te meten hoe goed en betrouwbaar een website is. Door goede informatie te maken en te zorgen dat betrouwbare websites naar jouw website verwijzen, kunnen bedrijven hun score verbeteren en komen ze betrouwbaarder en belangrijker over bij zoekmachines zoals Google.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.