Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Snippet

Snippet

Een snippet, of fragment, is als het ware het visitekaartje van een website die je ziet in de lijst van resultaten als je iets opzoekt op Google of een andere zoekmachine. Het geeft je in een paar regels een voorproefje van wat je kunt verwachten op de website. Zo kun je snel bepalen of de website wel of niet biedt waar jij naar op zoek bent.

Die visitekaartjes worden door de zoekmachine zelf gemaakt, gebaseerd op wat er op de website staat en wat jij hebt ingetypt in de zoekmachine. Meestal zie je dan de titel van de pagina, de link naar de website en een korte uitleg van wat je op de website kunt vinden. Soms krijg je ook wat extra info, zoals wanneer de pagina online is gezet of wie de schrijver van de tekst is.

Deze visitekaartjes spelen een belangrijke rol in hoe goed je website te vinden is op het internet (wat ook wel zoekmachineoptimalisatie, of SEO, wordt genoemd). Ze kunnen namelijk mensen overhalen om op de link naar jouw website te klikken in plaats van op een andere. Als je een goed en duidelijk visitekaartje maakt, heb je dus meer kans dat mensen naar jouw website gaan.

Er zijn verschillende manieren om je visitekaartje er zo goed mogelijk uit te laten zien en daarmee beter gevonden te worden in de lijst van resultaten. Een hele goede manier is door gestructureerde gegevens te gebruiken. Dat is een speciale manier om informatie over je website te geven, zodat de zoekmachine heel precies weet wat er op jouw website te vinden is. Zo kan de zoekmachine een beter visitekaartje voor jouw website maken.

Ook kun je je visitekaartje verbeteren door belangrijke woorden en korte zinnen te gebruiken in de titels en uitleg op je website. Door de woorden te gebruiken waar mensen op zoeken, vergroot je de kans dat jouw visitekaartje getoond wordt in de resultaten en dat mensen erop klikken.

Over het algemeen zijn deze visitekaartjes een heel belangrijk onderdeel van hoe goed je website te vinden is op het internet. Door gestructureerde gegevens en belangrijke woorden en zinnen te gebruiken, kun je het visitekaartje van jouw website verbeteren. Dat vergroot de kans dat mensen jouw website vinden en erop klikken in de lijst van resultaten.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.