Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
SKAG

SKAG

SKAG, ofwel Single Keyword Ad Group, is een manier om beter gevonden te worden op het internet door middel van advertenties. Het komt erop neer dat je een advertentie maakt die gebaseerd is op slechts één zoekwoord of een kleine groep woorden. Dit wordt vaak gedaan door bedrijven die beter willen presteren met hun betaalde advertenties en meer mensen naar hun website willen trekken die echt geïnteresseerd zijn in wat zij aanbieden.

Om zo’n SKAG te maken, moeten bedrijven eerst een woord of een groepje woorden vinden dat goed past bij hun product of dienst, en dat mensen waarschijnlijk zullen gebruiken als ze op het internet zoeken naar wat zij aanbieden. Dit woord of groepje woorden moet echt iets te maken hebben met wat het bedrijf doet.

Zodra ze zo’n woord of groepje woorden hebben gevonden, kunnen ze een groep advertenties maken die helemaal gebaseerd is op dat woord of die woorden. In deze groep moeten een of meer advertenties zitten die helemaal gemaakt zijn voor mensen die informatie zoeken over dat woord of die woorden.

Een van de grote voordelen van SKAG’s is dat ze bedrijven kunnen helpen om beter te presteren met hun betaalde advertenties. Door zich te focussen op maar één woord of een kleine groep woorden, kunnen bedrijven advertenties maken die heel goed passen bij wat mensen zoeken. Hierdoor zullen die advertenties vaker getoond worden aan mensen die op zoek zijn naar informatie over dat woord of die woorden. Dit kan ervoor zorgen dat er meer mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat het bedrijf doet, naar de website van het bedrijf gaan.

Samenvattend is SKAG dus een manier om beter gevonden te worden op het internet door je advertenties helemaal te baseren op maar één woord of een kleine groep woorden. Door dit te doen, kunnen bedrijven advertenties maken die heel goed passen bij wat mensen zoeken, waardoor de kans groter is dat er meer mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat zij aanbieden, naar hun website gaan.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.