Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
SEM (Search Engine Marketing)

SEM (Search Engine Marketing)

Zoekmachinemarketing, of SEM, is net als het plaatsen van een advertentiebord op de digitale snelweg. Je betaalt om je website of app te laten zien in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is anders dan zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarbij je probeert je website zo goed mogelijk te maken zodat deze vanzelf bovenaan in de zoekresultaten komt. SEM gaat dus om betaalde methoden om je website opvallender te maken en meer mensen ernaartoe te leiden.

Er zijn verschillende soorten van deze ‘digitale advertentieborden’. Een daarvan is ‘pay-per-click’ (PPC)-advertenties. Denk aan de advertenties die je ziet als je iets op Google zoekt. Deze advertenties worden gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden, en elke keer als iemand op de advertentie klikt, betaalt de adverteerder een klein bedrag.

Dan heb je ook display-advertenties. Dat is als je advertenties plaatst op andere websites of sociale media die relevant zijn voor de mensen die je wilt bereiken. Hier betaal je meestal voor elke keer dat de advertentie wordt getoond aan een bezoeker, niet per klik.

Dan zijn er nog shopping-advertenties, die gebruikt worden om producten te promoten op online winkels. Deze advertenties verschijnen meestal wanneer mensen zoeken naar specifieke producten en bevatten informatie zoals de naam, prijs en beoordelingen van het product. Hier betaal je meestal per klik.

SEM kan een goede manier zijn om meer bezoekers naar je website te leiden en deze zichtbaarder te maken, vooral als je je wilt richten op bepaalde zoekwoorden of groepen mensen. Door gerichte en goed gemaakte advertenties te gebruiken, kunnen bedrijven meer geïnteresseerde bezoekers naar hun website trekken en hun kansen vergroten om hun doelen te bereiken, zoals het krijgen van potentiële klanten of het verhogen van de verkoop.

In het kort, SEM is een sterke methode voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en de juiste mensen willen bereiken. Door betaalde advertentiemethoden te gebruiken, kunnen bedrijven meer geïnteresseerde bezoekers naar hun website trekken en hun kansen op succes vergroten.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.