Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Ranking

Ranking

Ranking gaat over de plek waar je website verschijnt als mensen iets opzoeken op Google of een andere zoekmachine. Als iemand iets zoekt, komt er een lijst met websites tevoorschijn. De beste en meest nuttige websites komen bovenaan die lijst. Waar jouw website staat in die lijst, dat noemen we de ‘ranking’.

Hoe hoog je website komt te staan, hangt af van een aantal dingen. Zo kijken zoekmachines naar hoe goed en relevant de informatie op je website is. Ze kijken ook naar hoeveel andere goede websites linken naar jouw website, en of mensen het fijn vinden om jouw website te gebruiken. Zoekmachines hebben ingewikkelde systemen om dit allemaal te beoordelen en te bepalen waar jouw website komt te staan in de zoekresultaten.

Een belangrijk doel van zoekmachineoptimalisatie (of SEO, dat is de Engelse afkorting) is om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Hoe hoger, hoe meer mensen je website kunnen vinden. Er zijn veel verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld zorgen voor goede en relevante informatie op je website, ervoor zorgen dat je website technisch goed in elkaar zit, en zorgen dat andere goede websites naar jouw website linken.

Maar let op: zoekmachines veranderen regelmatig de manier waarop ze bepalen welke website bovenaan komt te staan. Daardoor kan het zijn dat je website soms hoger en soms lager staat. Het is dus belangrijk om te blijven kijken hoe je website het doet en eventueel je SEO-strategie aan te passen.

Kortom, ranking is een belangrijke manier om te kijken hoe goed je website het doet in de zoekresultaten van zoekmachines. Door goede en relevante informatie te bieden, ervoor te zorgen dat je website technisch in orde is en dat andere goede websites naar jouw website linken, kun je de plek van je website in de zoekresultaten verbeteren en zorgen dat meer mensen je website vinden.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.