Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
LSI keywords

LSI keywords

LSI, of Latent Semantic Indexing, betekent eigenlijk woorden of groepen van woorden die met een bepaald onderwerp of sleutelwoord te maken hebben. Denk aan ‘appel’ als sleutelwoord, dan zijn LSI woorden bijvoorbeeld ‘fruit’, ‘taart’ of ‘sap’. Zoekmachines zoals Google gebruiken deze woorden om te begrijpen waar een websitepagina over gaat en of die relevant is voor wat iemand zoekt.

Deze LSI-woorden worden vaak gebruikt in SEO, wat staat voor ‘zoekmachineoptimalisatie’. Dit betekent dat je je website zo aanpast dat hij beter gevonden kan worden door Google. Als je deze LSI-woorden in de tekst op je website opneemt, helpt dat Google om te snappen waar jouw website over gaat en deze te laten zien aan mensen die iets zoeken dat gerelateerd is aan jouw website.

Een van de voordelen van het gebruik van deze LSI-woorden is dat ze ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter aansluit bij wat mensen zoeken. Dus, als je deze woorden in je website tekst opneemt, kan Google beter begrijpen waar je pagina over gaat en deze koppelen aan de juiste zoekopdrachten. Dit kan ervoor zorgen dat je website hoger komt te staan in de zoekresultaten van Google en dat meer mensen jouw website te zien krijgen als ze zoeken naar informatie of producten die jij aanbiedt.

Een ander voordeel van deze LSI-woorden is dat ze kunnen helpen om de tekst op je website beter te maken. Met behulp van deze woorden, kan je een tekst schrijven die informatiever, aantrekkelijker en waardevoller is voor je bezoekers. Dit kan ervoor zorgen dat mensen een betere ervaring hebben op jouw website en dat meer mensen jouw website bezoeken en langer blijven.

Samengevat, LSI-woorden zijn dus woorden die te maken hebben met een bepaald onderwerp of sleutelwoord. Deze woorden worden door Google gebruikt om te begrijpen waar je website over gaat en of deze relevant is voor de zoekopdracht van iemand. Door deze woorden te gebruiken, kan je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in Google, dat de zoekresultaten nauwkeuriger zijn en dat de tekst op je website beter is.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.