Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Long tail keyword

Long tail keyword

Longtail-zoekwoorden zijn specifieke zinnen die mensen in zoekmachines zoals Google invoeren. Ze zijn langer en gedetailleerder dan gewone zoekwoorden. Bedrijven gebruiken deze zinnen om zich te richten op een bepaald type klanten. Dit kan bijvoorbeeld mensen zijn die op zoek zijn naar een heel specifiek product of dienst.

Een groot pluspunt van deze gedetailleerde zinnen is dat ze meestal niet zo veel worden gebruikt als kortere, algemene zoekwoorden. Dus, het is vaak makkelijker voor bedrijven om bovenaan in de zoekresultaten te komen wanneer mensen deze zinnen invoeren. Dit kan heel nuttig zijn voor kleinere bedrijven of bedrijven die een uniek product of dienst aanbieden, omdat ze hierdoor kunnen concurreren met grotere, meer bekende bedrijven.

Verder kunnen deze gedetailleerde zinnen bedrijven helpen om mensen naar hun website te krijgen die al weten wat ze willen kopen. Deze mensen zijn vaak sneller klaar om iets te kopen. Dit kan bedrijven helpen om meer leads en verkopen via hun website te krijgen.

Bedrijven kunnen speciale hulpmiddelen gebruiken, zoals Google’s Zoekwoordplanner, om deze specifieke zinnen te vinden. Deze hulpmiddelen kunnen bedrijven laten zien welke zinnen relevant zijn voor hun producten of diensten, en hoe vaak mensen deze zinnen in zoekmachines invoeren.

Als bedrijven eenmaal deze zinnen hebben gevonden, kunnen ze deze in hun website-inhoud en in de achtergrondinformatie van hun website opnemen. Dit kan hen helpen om hoger te verschijnen in de zoekresultaten. Ze kunnen deze zinnen bijvoorbeeld in de titel van hun webpagina, de beschrijving van hun webpagina, en in de tekst op hun webpagina gebruiken.

Samengevat, deze gedetailleerde zinnen zijn een belangrijk onderdeel van hoe bedrijven gevonden worden op internet. Door deze zinnen te gebruiken, kunnen bedrijven specifieke klanten bereiken, beter gevonden worden in zoekmachines, en meer mensen naar hun website krijgen die klaar zijn om iets te kopen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.