Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Laadsnelheid

Laadsnelheid

De tijd die het kost voor een websitepagina om helemaal te verschijnen op je scherm wordt de ‘laadtijd’ genoemd. Dit is net als wachten tot je favoriete tv-show is geladen voordat je het kunt bekijken. Bedrijven en mensen die websites bezitten vinden deze laadtijd erg belangrijk. Waarom? Omdat als het te lang duurt, bezoekers ongeduldig kunnen worden en weggaan. Het kan ook de plek waar de website in Google (of andere zoekmachines) verschijnt beïnvloeden, evenals hoe goed de website in het algemeen presteert.

Hoe lang het duurt voordat een websitepagina laadt, wordt meestal geteld in seconden. Er zijn verschillende dingen die kunnen bepalen hoe lang dit duurt. Dit zijn bijvoorbeeld hoe groot en ingewikkeld de websitepagina is, hoe snel en betrouwbaar de internetverbinding van de bezoeker is en hoe goed de computer (de ‘server’) werkt waar de website op staat.

Er zijn verschillende manieren om te zorgen dat een website sneller laadt. Dit kan bijvoorbeeld door de grootte van de foto’s en andere media op de website te verkleinen, door gebruik te maken van technieken zoals ‘caching’ en ‘compressie’ die de hoeveelheid informatie verminderen die over het internet moet worden verzonden, en door minder dingen van andere websites te laden op de pagina.

Samengevat: de ‘laadtijd’ is de tijd die het kost voor een websitepagina om helemaal te verschijnen. Deze tijd is erg belangrijk voor bedrijven en website-eigenaren omdat het de ervaring van de bezoeker, de positie in zoekmachines en de prestatie van de website beïnvloedt. Er zijn verschillende technieken om deze laadtijd korter te maken, wat kan helpen de prestaties van de website en de ervaring van de bezoeker te verbeteren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.