Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Keyword stuffing

Keyword stuffing

Keyword stuffing is een truc die sommige websites gebruiken om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Ze doen dit door veel dezelfde woorden of zinnen in de teksten van hun website te stoppen, in de hoop dat Google denkt dat hun website echt belangrijk is voor dat onderwerp. Dit werd vroeger vaak gedaan, maar Google is nu slimmer en herkent wanneer een website dit doet.

Vroeger werkte deze truc vrij goed, omdat Google nog niet zo slim was om te zien wat websites deden. Maar nu, als Google ziet dat je teveel dezelfde woorden gebruikt, zal je website juist lager komen in de zoekresultaten in plaats van hoger.

Daarnaast kan het ook vervelend zijn voor de mensen die je website bezoeken. Als je teveel dezelfde woorden gebruikt, kan de tekst lastig te lezen zijn en misschien niet echt nuttig voor de bezoeker. Dit kan ervoor zorgen dat mensen snel weer weggaan van je website, omdat ze vinden dat de inhoud niet echt interessant of handig is.

Het is dus beter om ervoor te zorgen dat de teksten op je website echt nuttig en interessant zijn voor de bezoekers. In plaats van te proberen zo veel mogelijk dezelfde woorden in je teksten te stoppen, kun je beter proberen om teksten te schrijven die echt waardevol zijn voor de bezoekers. Dit kan ervoor zorgen dat je hoger komt in de zoekresultaten van Google, maar maakt je website ook aantrekkelijker en nuttiger voor de bezoekers.

Kort gezegd, het is dus niet verstandig om veel dezelfde woorden in je teksten te stoppen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Het is beter om te focussen op het schrijven van goede, interessante en nuttige teksten voor de bezoekers van je website. Dit kan je helpen om hoger te komen in de zoekresultaten van Google en maakt je website ook beter en interessanter voor de bezoekers.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.