Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Featured snippet

Featured snippet

Wanneer je iets opzoekt via Google, dan zie je vaak bovenaan de zoekresultaten een klein blokje met een korte samenvatting van het antwoord op jouw vraag. Dit blokje wordt ‘featured snippet’ genoemd, of in gewoon Nederlands: een ‘uitgelicht fragment’. Dit is een handige snelle samenvatting zodat je niet alle websites hoeft door te lezen.

Google kiest deze samenvatting automatisch met behulp van haar slimme systemen die het internet doorzoeken naar inhoud die past bij jouw zoekvraag. Ze kiezen dan een klein stukje informatie dat het beste antwoord geeft op jouw vraag. Deze samenvatting komt samen met een link naar de website waar de informatie vandaan komt.

Voor bedrijven en organisaties is het heel voordelig als hun website in zo’n uitgelicht fragment verschijnt. Dit blokje staat namelijk bovenaan de zoekresultaten, dus veel mensen zien het. Dit kan ervoor zorgen dat er meer mensen naar hun website gaan en het verhoogt de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van de website.

Er zijn verschillende dingen die bedrijven en organisaties kunnen doen om de kans te vergroten dat hun informatie in een uitgelicht fragment komt. Enkele voorbeelden zijn:

  • Onderzoek doen naar de woorden en zinnen die mensen vaak gebruiken wanneer ze zoeken naar informatie over de producten of diensten die het bedrijf of de organisatie aanbiedt.
  • Informatie schrijven die goed in elkaar zit, makkelijk te begrijpen is en de zoekwoorden op een logische en relevante manier gebruikt.
  • De informatie op hun website goed indelen met titels, ondertitels en opsommingen. Dit helpt Google om de belangrijkste informatie makkelijker te vinden en te begrijpen.
  • De website geschikt maken voor mobiele apparaten. Google geeft namelijk de voorkeur aan websites die goed werken op mobiele apparaten wanneer ze uitgelichte fragmenten kiezen.

Uitgelichte fragmenten zijn dus heel waardevol voor bedrijven en organisaties die meer mensen naar hun website willen trekken. Door kwalitatief goede informatie te schrijven die veel gebruikte zoekwoorden bevat en deze geschikt te maken voor mobiele apparaten, vergroten bedrijven en organisaties de kans dat hun informatie in een uitgelicht fragment komt te staan op de zoekresultatenpagina van Google.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.