Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Do follow link

Do follow link

Een ‘doe-volg-link’ is een soort internetverbinding die een hint geeft aan zoekmachines (zoals Google) om de pagina waarnaar het linkt te bezoeken en te verkennen. Dit is hoe links normaal gesproken werken en de meeste links die je online tegenkomt, werken zo.

‘Doe-volg-links’ zijn belangrijk voor het verbeteren van je zichtbaarheid op zoekmachines, omdat ze deze zoekmachines helpen nieuwe webpagina’s te vinden en te registeren. Als een zoekmachine een pagina onderzoekt en zo’n link tegenkomt, gaat het naar de gelinkte pagina en voegt het toe aan de lijst van bekende pagina’s. Dit helpt de gelinkte pagina om opgenomen te worden in de zoekresultaten, waardoor het zichtbaarder en beter gepositioneerd wordt.

Er zijn ook ‘niet-volg-links’. Deze vertellen zoekmachines niet de gelinkte pagina te bezoeken en te verkennen. Deze links worden gebruikt om aan te geven dat de linkgever de gelinkte pagina niet goedkeurt, of dat de gelinkte pagina geen nuttige of relevante informatie bevat. ‘Niet-volg-links’ dragen niet bij aan de zichtbaarheid van de gelinkte pagina op zoekmachines.

Het maken van een ‘doe-volg-link’ is makkelijk: je hoeft alleen maar de standaard code voor een link te gebruiken, zonder de ‘niet-volg’-optie. Zoals dit:

<a href=”http://www.example.com”>Voorbeeld</a>

Deze link zou dan een ‘doe-volg-link’ zijn, en zoekmachines zouden de gelinkte pagina bezoeken en verkennen.

Dus, ‘doe-volg-links’ zijn belangrijk voor je zichtbaarheid op zoekmachines, omdat ze deze zoekmachines helpen nieuwe webpagina’s te vinden en te registeren. De meeste links die je online tegenkomt werken zo, en je kan zo’n link maken door de standaard code voor een link te gebruiken zonder de ‘niet-volg’-optie. Als je het verschil tussen ‘doe-volg’- en ‘niet-volg-links’ begrijpt, kun je een betere en effectievere strategie voor links op jouw website maken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.