Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Cost per click (CPC)

Cost per click (CPC)

Cost-per-click (CPC) is een prijsmodel dat online adverteerders gebruiken om de kosten van een enkele klik op een online advertentie te bepalen. Het is een manier om te meten hoe effectief een online advertentiecampagne is.

Bij het CPC-model betalen adverteerders een specifiek bedrag elke keer dat iemand op hun advertentie klikt. Dit bedrag wordt bepaald via een biedproces, waarbij adverteerders tegen elkaar strijden om hun advertentie aan mensen te laten zien. Meestal wordt de advertentie van de hoogste bieder getoond en betaalt diegene het bedrag dat hij bood, telkens wanneer iemand op zijn advertentie klikt.

CPC is populair omdat adverteerders alleen betalen voor de werkelijke kliks op hun advertenties, in plaats van voor het aantal keren dat de advertentie aan mensen wordt getoond. Dit betekent dat adverteerders alleen betalen voor het daadwerkelijke verkeer dat ze naar hun website krijgen. Het is een kosteneffectieve manier om mensen naar je website te leiden.

Er zijn wel een paar nadelen aan het CPC-model. Allereerst is het moeilijk voor adverteerders om te voorspellen hoeveel ze uiteindelijk zullen betalen per klik, omdat de kosten worden bepaald door het biedingsproces. Daarnaast leiden kliks op advertenties niet altijd tot een aankoop of aanmelding, dus adverteerders betalen soms voor kliks die niet tot resultaat leiden.

Ondanks deze nadelen blijft CPC populair, vooral voor adverteerders die net beginnen met online adverteren en eerst willen zien hoe het gaat voordat ze veel geld uitgeven aan advertenties. Door hun biedingen goed te beheren en de juiste doelgroep te targeten, kunnen adverteerders met CPC op een betaalbare manier hoogwaardig verkeer naar hun website leiden.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.