Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Click Through Rate (CTR)

Click Through Rate (CTR)

CTR, of click-through rate, is een manier om te meten hoe goed online advertenties werken. Het laat zien hoeveel mensen daadwerkelijk op een advertentie klikken nadat ze deze hebben gezien.

Om de CTR te berekenen, deel je het aantal klikken op een advertentie door het aantal keer dat de advertentie is weergegeven. Stel je voor dat een advertentie 100 keer wordt weergegeven en 10 keer wordt geklikt, dan is de CTR 10%.

Een hoge CTR betekent dat de advertentie aantrekkelijk en interessant is voor het publiek. Dit kan leiden tot meer acties, zoals aankopen of aanmeldingen. Aan de andere kant, als de CTR laag is, betekent dit dat de advertentie niet veel mensen aanspreekt. In dat geval moet de advertentie worden aangepast of vervangen.

CTR is belangrijk voor adverteerders omdat het hen helpt te begrijpen hoe effectief hun advertenties zijn. Door de CTR van verschillende advertenties te volgen, kunnen adverteerders zien welke advertenties goed werken en welke niet. Ze kunnen dan aanpassingen maken om hun campagnes beter te laten presteren.

CTR kan ook worden gebruikt om verschillende advertenties of campagnes met elkaar te vergelijken. Een adverteerder kan bijvoorbeeld de CTR van twee verschillende advertenties vergelijken om te zien welke meer klikken en acties oplevert.

Over het algemeen is CTR een waardevolle statistiek voor adverteerders. Het geeft inzicht in de prestaties van advertenties en helpt hen hun campagnes te optimaliseren voor het beste resultaat.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.