Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Eindelijk goed gevonden worden

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie (oftewel Search Engine Optimization, SEO) gaat het puur om op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Symblings optimaliseert uw website door unieke lokale SEO pagina’s te creëren waarbij u goed wordt gevonden als uw doelgroep zoekt naar uw product of dienst (keyword) in combinatie met een locatie (plaatsnaam) waar uw organisatie werkt.

SEO is niet alleen een aantal keywords op uw website plaatsen. We verrichten een complete analyse om goed te ranken op de zoekmachine, enkele delen van de analyse zijn:

  • Technische issues
  • Mobile bruikbaarheid
  • Opbouw van de website
  • Gebruikers ervaring (User experience UX)

Door gebruik te maken van onze beproefde technologie kan uw bedrijf voor die zoekopdrachten als snel in de Top 5 (en zelfs op 1!) van Google staan. Succes gegarandeerd!

Vraag ons naar voorbeelden, we laten u graag zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

a
1
Planning

Is 80% van het Succes

2
Strategie

Het plan uitgewerkt

3
Optimalizatie

Doorlopende verbeteringen

4
Implementatie

Het traject na de ontwikkeling

5
Resultaten

Door zichtbaarheid en gebruiksgemak

Content Creatie

Kwalitatieve content is de basis van zoekmachine optimalisatie. Goede content is belangrijker dan veel content. Wat is goede content? Dit zijn teksten, videos en afbeeldingen gericht op de website gebruiker, de lezer. Door dit aan de website toe te voegen gaat de website 'als vanzelf' hoger ranken in zoekmachines.

Verbinden met Anderen

Als andere websites naar uw content doorverwijzen is dit voor zoekmachines een teken dat u kwalitatieve informatie geeft. Deze 'backlinks' geven dus eigenlijk een keurmerk aan uw website pagina en de informatie. Het aantal backlinks - liefst van hoog aangeschreven websites - is altijd al de basis van het Google Algoritme geweest voor de bepaling welke pagina's hoger in de zoekresultaten geplaatst moeten worden.

Technische On-Page Optimalisatie

Gebruikers willen een goede website. Een website die snel laadt, op alle devices goed (responsive) leesbaar is en waar informatie logisch is gestructureerd. Zoekmachines 'zien' het gedrag van gebruikers op uw website, zoals de tijd die op pagina's wordt besteed, en nemen die data mee in de ranking van uw website.

Actieve Websites Ranken Beter

Door steeds nieuwe 'verse content' aan uw website toe te voegen ziet 'de spider' van o.a. Google dat uw website actief bijgehouden wordt. Dit telt ook weer mee in de rangschikking van uw website in de zoekresultaten. Websites waar doorlopend nieuwe - kwalitatieve - content op geplaatst wordt staan hoger in de zoekresultaten (SERP, Search Engine Ranking Position)

Succesvol Online Zaken doen

Inschrijven voor SEO Nieuws

Symblings deelt regelmatig interessante kennis die u leren hoe u óók online succes kunt behalen. Ontvang automatisch onze update.

*Bevestig uw inschrijving in de email die we u sturen

a

Overkom de Uitdagingen

Onze Blogs Klaar voor Succes

Call Now Button