Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Welkom bij Symblings

Een Veelomvattend Vakgebied

SEO Optimalisatie

Door een heldere SEO aanpak kan ook uw website bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines getoond worden. Zoekmachineoptimalisatie vraagt een gestructureerde aanpak met o.a. zoekwoorden analyse, linkbuilding, technische website optimalisatie en zowel on-page als off-page activiteiten. Ingewikkeld? Niet als Symblings het voor u regelt!

Content en Keyword Analyse 0
On-page Optimalisatie 0
Linkbuilding en Social Signals 0

Content Creatie

Kwalitatieve content is de basis van zoekmachine optimalisatie. Goede content is belangrijker dan veel content. Wat is goede content? Dit zijn teksten, videos en afbeeldingen gericht op de website gebruiker, de lezer. Door dit aan de website toe te voegen gaat de website 'als vanzelf' hoger ranken in zoekmachines.

Verbinden met Anderen

Als andere websites naar uw content doorverwijzen is dit voor zoekmachines een teken dat u kwalitatieve informatie geeft. Deze 'backlinks' geven dus eigenlijk een keurmerk aan uw website pagina en de informatie. Het aantal backlinks - liefst van hoog aangeschreven websites - is altijd al de basis van het Google Algoritme geweest voor de bepaling welke pagina's hoger in de zoekresultaten geplaatst moeten worden.

Technische On-Page Optimalisatie

Gebruikers willen een goede website. Een website die snel laadt, op alle devices goed (responsive) leesbaar is en waar informatie logisch is gestructureerd. Zoekmachines 'zien' het gedrag van gebruikers op uw website, zoals de tijd die op pagina's wordt besteed, en nemen die data mee in de ranking van uw website.

Actieve Websites Ranken Beter

Door steeds nieuwe 'verse content' aan uw website toe te voegen ziet 'de spider' van o.a. Google dat uw website actief bijgehouden wordt. Dit telt ook weer mee in de rangschikking van uw website in de zoekresultaten. Websites waar doorlopend nieuwe - kwalitatieve - content op geplaatst wordt staan hoger in de zoekresultaten (SERP, Search Engine Ranking Position)

Zoekwoorden Analyse

Succesvolle zoekmachine optimalisatie begint bij uw zoekwoorden onderzoek. Bij welke zoektermen wil u – minimaal – gevonden worden. Wat is het zoekvolume? En hoeveel competitie is er op die zoekwoorden?

Gestructureerde Optimalisatie Planning

Op basis van een shortlist die relevant voor uw bedrijf is wordt een actieplan opgesteld. Is er voldoende content aanwezig? Is de website SEO geoptimaliseerd? Zijn er voldoende andere website die naar u linken?

Dynamische Uitvoering

Nadat het doel bekend is en de analyse is uitgevoerd is succesvol zijn in SEO een kwestie van – heel veel – doen! Laten we het actieplan uitvoeren en wekelijks meten wat de resultaten van de inspanningen zijn. Nog niet het gewenste effect? Bijvoorbeeld omdat uw concurrenten (met dezelfde zoekwoorden) ook niet stil zitten? Dan sturen we bij op het gemaakte plan en voegen we acties toe die wel tot het gewenste resultaat zullen leiden.

d
d

Google heeft altijd gelijk

Zoekmachine Marketing voor Succes

Google houdt alleen van jou als bezoekers eerst van jou houden

De beste plaats om een bloem te verbergen is de tweede pagina van Google

Betere content is belangrijker dan meer content

Onze vuistregel: ``Bouw een website voor een gebruiker, niet voor Google``

Meten is weten! En dan verder optimaliseren

Kennis en goed geplande acties maken het verschil

Zoekmachine Optimalisatie, wat komt daar allemaal bij kijken?

Symblings publiceert regelmatig interessante artikelen die u helpen ook úw website te optimaliseren voor zoekmachine succes. Wist u bijvoorbeeld dat er meer dan 200 factoren van invloed zijn op de positie van uw website in zoekmachine resultaten?

Door kennis op te doen over SEO én gericht over te gaan tot actie kan ook uw website de bezoekers krijgen die u wilt. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden.

Wilt u dat wij u – verder – helpen? Geen probleem, we helpen u graag!

139
Sites geoptimaliseerd
9853
Zoekwoorden Geanalyseerd
1001
Positiestijgingen Gerealiseerd
106789
Meer Organische Bezoekers
Call Now Button