Digital Marketing voor de Industrie

Online Marketing voor Industrie sector

Bedrijven in de Industrie hebben een marketing bureau nodig met focus op en inhoudelijke ervaring in die branche. Dat is Symblings Digital Marketing!

Wij hebben de benodigde kennis en ervaring in huis: uitgebreide kennis van de markt, een technisch inkoper die zich in kan leven in uw organisatie, ervaren online marketeers en uiteraard de juiste mindset.

Onze dienstverlening bestaat uit zoekmachine optimalisatie (SEO) en kwalitatieve content creatie, het maken van Websites gericht op interactie met de doelgroep (conversie) en Online & Offline synergie,  want uw organisatie bestaat uiteraard niet alleen online.

Dit draagt gezamenlijk bij aan het verhogen van het aantal gekwalificeerde leads. Waardoor er een helder kosten-baten (ROI) overzicht ontstaat voor uw marketing investeringen.

Content Creatie

Groei in Traffic

Keyword Ranking

Meetbaar Resultaat

‘Wist jij bijvoorbeeld dat er per maand in Nederland duizenden keren wordt gezocht op ‘Hydraulische Cilinders’? Met onze rekenmethode (data = key) hebben wij uitgerekend dat dit honderdduizenden euro’s extra omzet per jaar kan opleveren.  Hoezo online marketing werkt niet in de industrie?’

Van Technisch Inkoper naar Online Marketeer - Tim van Pel

Velen van jullie kennen mij als technisch inkoper bij diverse machinebouwers. Met veel plezier heb ik deze functie meerdere jaren uitgevoerd en dit heeft mij op zakelijk gebied helpen groeien. De markt heeft mij in zo veel opzichten positief verrast, maar heeft mij ook laten inzien dat online kansen weinig tot niet worden benut.
Mijn ambitie is om jou te helpen bij het benutten van deze kansen. Symblings is een online marketing bureau, waarbij:

– Online leadgeneratie vanuit een pragmatische aanpak en meetbare funnels centraal staat;

– Wij werken vanuit doelstellingen en we zorgen dat we die ook behalen;

– Wij jou niet insluiten met ingewikkelde technische programmeur taal;

– Gebruikerservaring (User experience UX) wordt geïntegreerd

Constant gevulde order portefeuille

Door gebruik te maken van onze beproefde technologie kan uw bedrijf voor de gewenste zoekopdrachten al snel in de Top 5 (en zelfs op plek 1!) van Google staan en dit levert nieuwe business leads op. Succes gegarandeerd!

Buyer Persona's

Welke klanten gaan wij targeten en wat levert een nieuwe klant jou gemiddeld per jaar op? In de industrie is het lastiger om een nieuwe klant te vinden dan het behouden van bestaande klanten. Wij helpen juist bij het vinden van nieuwe klanten en zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar is op aansluitende keywords.

Boven Concurrenten

Dankzij investeringen in zeer geavanceerde tools zorgen wij dat je boven grote concurrenten komt te staan. Middels kwalitatieve & geoptimaliseerde SEO content (zelfs over geavanceerde onderwerpen) hebben wij iets unieks in huis waar jij als partner van kan profiteren.

Monitoren en Bijsturen

Het succes van SEO moet voortdurend worden gemonitord. Gaan de zoekmachine resultaten van uw trefwoorden de goede kant op? Wordt uw nieuwe content daadwerkelijk gelezen? Bereikt u de juiste demografische groepen en geografische gebieden? Google Analytics is essentieel om uw (en ons) succes te meten.

Innovatieve Strategieën

Door grondige analyse en A/B-testen hebben we SEO-strategieën geoptimaliseerd. Symblings kan u helpen uw doelstellingen sneller te bereiken door onze – bewezen – innovatieve strategieën ook voor uw organisatie te implementeren.

Vooral op het gebied van industriële marketing hebben we ongelooflijke mogelijkheden om de diensten van uw bedrijf in weken in plaats van maanden of jaren te kunnen rangschikken.

Geen Poespas

De trend in de industrie is dat veel klanten zijn opgezadeld met websites in programmeurtaal. Deze kunnen niet intern worden onderhouden en je bent ‘gebonden’ aan de ontwikkelaar. Onze websites zijn gemakkelijk in gebruik en te beheren door medewerkers. Wij zijn overtuigd dat wij continue waarde blijven toevoegen, waardoor wij vinden dat wij je niet hoeven in te sluiten middels complexe programmeurstaal.

Reputatie Management

Door voortdurend nieuwe ‘nieuwe content’ aan uw website toe te voegen, zullen Google en anderen zien dat uw website actief wordt onderhouden. Dit is belangrijk voor de posities van uw website in de zoekresultaten. 

Websites waarop continu nieuwe – kwalitatieve – content wordt geplaatst staan hoger in de zoekresultaten (SERP, Search Engine Ranking Position).

INDUSTRIE CASE:
Draaierijen.nl met een focus op lokale zichtbaarheid en geoptimaliseerde content

 • In Q1 2022 voor ruim € 50.000 aan new business leads aangeleverd
 • Ook lokaal geoptimaliseerd; type bijvoorbeeld in Google: ‘Draaierij Vleuten’ en je vind de website op #1
 • Net als voor 138 andere grotere en kleinere plaatsnamen
 • Staat organisch bovenaan alle grote draaierijen
 • Google “draaierij offertes” = #1

Horen wat we voor uw organisatie in de industrie kunnen doen?! 

  Geavanceerde Niche Marketingstrategieën voor Lokaal Bereik

  Vooral op het gebied van niche- en lokale marketing zijn wij in staat om ongelofelijke resultaten te behalen. Om de diensten van uw bedrijf in weken in plaats van maanden of jaren te laten ranken.

  173% Snellere ranking voor uw lokale bedrijf. Zorg dat uw lokale klanten u en uw diensten vinden.
  100% SEO service. Bespaar geld op reclamekosten. En blijf verkeer en leads krijgen, zelfs jaren nadat ons werk gedaan is.
  136% Hoger rendement op uw investeringen. Wij leveren SEO resultaten die de zoekmachine posities van uw organisatie goed houden voor de gewenste zoekwoorden.